Kalamata Times

Βραβεύσεις Αριστείας: Ο Δήμος Μεσσήνης τιμά τους πρώτους των Πανελλαδικών 2024 την ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Βραβεύσεις Αριστείας: Ο Δήμος Μεσσήνης τιμά τους πρώτους των Πανελλαδικών 2024 την ημέρα των Τριών Ιεραρχών 1
Κοινοποιησέ το
FacebookTwitterRedditLinkedinPinterestWhatsappEmailGmailViberInstagram

https://www.kalamatatimes.gr/12o-diethnes-neaniko-festival-archaioy-dramatos-archaia-messini-2025-programma-parastaseon/https://oliveoilfestival.eu/

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, γιορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων, ο Δήμος Μεσσήνης θα βραβεύσει τους πέντε μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2024. Η απονομή των επαίνων θα πραγματοποιηθεί στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Μεσσήνη, αμέσως μετά τη δοξολογία.

Πιο συγκεκριμένα έπαινο θα λάβει η πρώτη ή ο πρώτος με την υψηλότερη βαθμολογία στην κάθε Ομάδα Προσανατολισμού των ΓΕΛ του Δήμου (Ανθρωπιστικών Σπουδών, Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής, Θετικών Σπουδών, Σπουδών Υγείας) καθώς και ο πρώτος σε βαθμολογία επιτυχόντας του ΕΠΑΛ Μεσσήνης. Ο έπαινος συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

https://tsakalos-alouminia.gr/https://www.navarinochallenge.com/kafemauroeidisspourgitissesami
Κοινοποιησέ το
Exit mobile version