Kalamata Times

Τι να μαγειρέψω; Το μενού της εβδομάδας (21 έως 27/9)

μακαρονάδα
Κοινοποιησέ το

Κάθε Δευτέρα η ομάδα μας σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 21/9
Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με μία ελαφριά σούπα. Θα τη φτιάξουμε με καρότα και καλαμπόκι και για να δώσουμε και ένα ενδιαφέρον και τραγανό στοιχείο στο πιάτο, μπορούμε να τη σερβίρουμε με ποπ κορν.

Τρίτη 22/9
Έχουμε όρεξη για ψαράκι και έτσι, ψήνουμε στο φούρνο κολιούς με σάλτσα ντομάτας. Ένα πολύ νόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι.

Τετάρτη 23/9
Τι θα λέγατε για χορτοφαγικά σουτζουκάκια από ρεβίθια σήμερα; Θα τα συνοδεύσουμε φυσικά με σάλτσα ντομάτας.

Πέμπτη 24/9
Δίνουμε ethnic γεύση στο τραπέζι της Πέμπτης με το κλασικό και αγαπημένο γλυκόξινο κοτόπουλο. Συνδυάζεται ιδανικά με ρύζι basmati.

Παρασκευή 25/9
Μανιάτικη τσουχτή έχετε δοκιμάσει; Είναι μία εύκολη αλλά απίστευτα νόστιμη μακαρονάδα, που φτιάχνουμε με χοντρό μακαρόνι, μυζήθρα και τηγανητά αβγά. Τόσο απλά!

Σάββατο 26/9

Στη Βέροια οι κεφτέδες γίνονται «ξεστημένοι» και ψήνονται στο φούρνο με μία πλούσια σάλτσα γιαουρτιού. Αυτή τη νόστιμη παραδοσιακή συνταγή, λέμε να ετοιμάσουμε για το τραπέζι του Σαββάτου.

Κυριακή 27/9

Για το κυριακάτικο τραπέζι ψήνουμε πανσέτες μαριναρισμένες σε μέλι και ξίδι, παρέα με αρωματικά καρότα και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Θα τις συνοδεύσουμε με μία σαλάτα που μας περνάει από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

και για ορεκτικό, νόστιμα σουφλεδάκια με σπανάκι.

Για το τέλος, σερβίρουμε μια ενδιαφέρουσα γλυκιά τάρτα με γλυκοπατάτα και πετιμέζι.

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version