Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδήσεις απο Μεσσηνία

Συνάντηση – ενημέρωσή Άγγελου Χρονά με Διοικητή Νοσοκομείου Κορίνθου και Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας

Ανέβηκε

στις

Συνάντηση - ενημέρωσή Άγγελου Χρονά με Διοικητή Νοσοκομείου Κορίνθου και Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας 1
Κοινοποιησέ το

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου  Καρπούζη Γρήγορη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Μέλλο Χρυσοβαλάντη  είχε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συναντήσεων που έχει ο κ. Χρονάς από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων  για την καλύτερη ενημέρωσή του σχετικά με θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Νοσοκομείων σε όλη την Περιφέρεια, την καταγραφή των αναγκών αλλά και τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ιατροί, τόσο στα Νοσοκομεία, όσο και οι Ιδιώτες, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν στο Νοσοκομείο και συζητήθηκε το πώς θα μπορέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να συνδράμει στην κάλυψή τους, ενώ , με αφορμή την έναρξη του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, τέθηκαν και σχετικά θέματα για τα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προσωπικά στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για την μέχρι τώρα συνδρομή του προς το Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το ίδιο ανέφερε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, στον οποίο ο κ. Χρονάς μετέφερε τις ευχαριστίες της Περιφερειακής Αρχής  για τον αγώνα που δίνει καθημερινά ο Ιατρικός κόσμος, ο Νοσηλευτικός και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση της τόσο δύσκολης κατάστασης με τον Covid-19.

Οι συναντήσεις και οι επαφές του κ.Χρονά θα συνεχιστούν.

kafemauroeidisspourgitissesamihttps://pralina.gr/
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ