Kalamata Times

Στου Κώστα (Βασιλειάδη) με την κορυφαία παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα

Στου Κώστα (Βασιλειάδη) με την κορυφαία παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα 6
Κοινοποιησέ το

Ένα βραβευμένο και αγαπημένο μεζεδοπωλείο – εστιατόριο «στου Κώστα» έχει γίνει σήμα κατατεθέν για όλους όσους αναζητούν καλό ποιοτικό φαγητό, καθημερινά με παραδοσιακές και σμυρναίικες συνταγές, ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας αλλά και του ιδιοκτήτη κ. Κώστα Βασιλειάδη, που ξέρει να ‘’διαβάζει’’  τα γούστα των επισκεπτών και να προτείνει τα καλύτερα.

Η Ελληνική κουζίνα είναι όρος ο οποίος περιγράφει την παραδοσιακή κουζίνα των Ελλήνων.

Η σύγχρονη ελληνική μαγειρική έχει ευρεία χρήση ελαιολάδου, δημητριακών, κρασιού, κρέατος, λαχανικών και ψαριών-θαλασσινών. Επίσης, άλλα σημαντικά τροφικά προϊόντα είναι οι ελιές, οι ντομάτες, το τυρί, οι μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, και τα ζυμαρικά για ορισμένες συνταγές, προϊόντα τοπικά που χρησιμοποιεί, καθημερινά στην κουζίνα του το εστιατόριο «στου Κώστα»

Ακόμα μια σημαντική παράμετρος της Ελληνικής κουζίνας είναι οι μεζέδες χαρακτηριστικό του εστιατορίου «Στου Κώστα» (Βασιλειάδη) στη θέση Μπουρνιάς πίσω από το Βιοτεχνικό πάρκο Καλαμάτας.

Γιατί έτσι σας αρέσει!


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version