Connect with us
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ

Ειδήσεις απο Μεσσηνία

Στην Τράπεζα Πειραιώς θα απευθυνθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα προβλήματα πλημμυρών στην ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας

Ανέβηκε

στις

Στην Τράπεζα Πειραιώς θα απευθυνθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα προβλήματα πλημμυρών στην ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας 1
Κοινοποιησέ το

https://www.kalamatatimes.gr/12o-diethnes-neaniko-festival-archaioy-dramatos-archaia-messini-2025-programma-parastaseon/https://oliveoilfestival.eu/

Στην Τράπεζα Πειραιώς, ως διαχειρίστρια των Βιομηχανικών Περιοχών, θα απευθυνθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα που προκύπτουν πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια στην ΒΙ.ΠΕ. Σπερχογείας, στον Δήμο Καλαμάτας.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προς τον οποίον απευθύνθηκε ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Επιχειρήσεων Ευρύτερης Βιομηχανικής Περιοχής Καλαμάτας, γνωστοποιώντας του την κατάσταση που αντιμετωπίζουν κατ’ επανάληψη την τελευταία 20ετία οι εγκατεστημένοι στην πιο πάνω περιοχή επιχειρηματίες.

https://tsakalos-alouminia.gr/https://www.navarinochallenge.com/kafemauroeidisspourgitissesami
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ