Μεσσηνία
Σε κατάσταση σοκ η 24χρονη Γεωργιανή, δηλώνει μετανοιωμένη…

Ανέβηκε
5 έτη πρινστις
από
Kalamata Times
Σε κατάσταση σοκ η 24χρονη Γεωργιανή, δηλώνει μετανοιωμένη…
Ως εκ θαύματος σώθηκε το νεογνό αγοράκι που μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της ζωής.
Η είδηση της τραγικής ιστορίας του νεογνού αγοριού έγινε γνωστό σε όλο το πανελλήνιο που εν μέσω της τραγικής αυτής ιστορίας είχε άγιο αφού χάρη στην επιμονή μιας γυναίκας ότι ακούει κλάματα από τον κάδο και την καθυστέρηση λόγω βλάβης του απορριμματοφόρου να κάνει προχθές το πρωί την αποκομιδή των σκουπιδιών από τη συγκεκριμένο οδό, ζει σήμερα και χαίρει υγείας.
Παρότι η σακούλα που το τοποθέτησε η 24χρονη μητέρα του ήταν σχεδόν αεροστεγώς κλεισμένη και ύστερα το πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων (στην ουσία πρόκειται για βαθύ πηγάδι βάθους 2-3 μέτρων με αποσπώμενο κάδο και καπάκι), όπου παρέμεινε για περίπου 3 ώρες προτού βρεθεί από τη γυναίκαι να ανασυρθεί από αστυνομικούς, το μικρό αγοράκι δεν υπέστη ασφυξία! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στην Παιδιατρική Κλινική όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα όντας σε καλή κατάσταση.
Η γυναίκα που έσωσε το βρέφος στα σκουπίδια με την επίμονη της
Δηλώνει μετανοιωμένη
Λίγα 24ωρα αργότερα η νεαρή μητέρα δηλώνει μετανοιωμένη αναζητά το παιδί της, ενώ φέρεται να βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση! Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο δικηγόρος της 24χρονης Κώστας Κρόμπας ο οποίος είπε ότι η νεαρή γυναίκα έμενε μόνη της στην Καλαμάτα, κατά καιρούς φιλοξενούνταν, ο πατέρας του παιδιού δεν ενδιαφέρθηκε για την εγκυμοσύνη της ούτε και για τη γέννα η οποία σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ήταν είτε ανεπιθύμητη είτε άγνωστη για τα πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος. Παράλληλα η νεαρή δήλωσε πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσει το παιδί και σε μια στιγμή απόγνωσης επέλεξε τυχαία αυτό τον κάδο για να πετάξει το μόλις λίγων ημερών νεογνό αγοράκι της.
Λίγες ώρες μετά, ερωτηθείς για την πράξη της νεαρής Γεωργιανής ο δικηγόρος της κ. Κρόμπας δήλωσε στα ΜΜΕ ότι: «Η γυναίκα αυτή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Το μόνο που κάνει δηλαδή είναι να κλαίει, να ρωτάει τι κάνει το παιδί της. Τώρα, θεωρώ ότι θα συνειδητοποιεί ακριβώς τι έκανε και δεν νομίζω να το έχει συνειδητοποιήσει κιόλας! Πραγματικά δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει. Είναι εμφανές ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της και μόνο το γεγονός ότι κλαίει και ρωτάει τι κάνει το παιδί της, αν είναι καλά αν το φροντίζουν, αν έχει όλα τα πράγματα τα οποία χρειάζεται. Προς το παρόν ασχολείται μόνο αυτό.»
Όσο για την απόπειρά της να φύγει για το εξωτερικό ο κ. Κρόμπας εξήγησε ότι η νεαρή Γεωργιανή βρισκόταν στη χώρα μας με τουριστική βίζα «Η γυναίκα αυτή ούτως ή άλλως ήταν υποχρεωμένη να φύγει για το εξωτερικό με το παιδί της βέβαια, δεν έχω κάποιο στοιχεία να μου δείξει το αντίθετο. Βρισκόταν νόμιμα εδώ με τουριστική βίζα, φιλοξενείτο από συμπατριώτες της.» Όπως εξήγησε ο συνήγορος της 24χρονης, στην χώρα μας είχε βρεθεί και στο παρελθόν έχοντας μάλιστα εργαστεί για ένα διάστημα και τούτη τη φορά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να γεννήσει καθώς επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από το συγγενικό της περιβάλλον ενώ η ίδια δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.
Άλλωστε όπως δήλωσε και ο κ. Κρόμπας «Δεν υπάρχει σύζυγος εξ όσων γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Ούτε έχει δείξει κάποιος άλλος κάποιο ενδιαφέρον γι’ αυτή τη γυναίκα πλην κάποιων φιλικών προσώπων, ούτε οικογένεια υπάρχει εδώ. Κάποιοι φίλοι υπάρχουν και τη συνδράμουν όσο μπορούν.
Στο μεταξύ ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας μέσω του προέδρου του Δημήτρη Τζωρτζίνη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Με θλίψη σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα την ανεύρεση ενός νεογέννητου βρέφους σε κάδο σκουπιδιών στη Καλαμάτα.
Ευτυχώς μετά από επικοινωνία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, πληροφορήθηκα ότι είναι ζωντανό και σε καλή κατάσταση.
Τέτοια περιστατικά καταδικάζονται από όλη την κοινωνία και είναι λυπηρό να συμβαίνουν.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας ενημερώνει την τοπική κοινωνία ότι λειτουργούν κοινωνικές δομές , που μπορούν να επιλύσουν οποιαδήποτε τέτοιου είδους προβλήματα.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και οι υπόλοιποι φορείς της πόλης μας είναι στο πλευρό των επιτόκων και των μητέρων που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα για να τις βοηθήσουν και να τα επιλύσουν.»
Σήμερα οδηγείται στη δικαιοσύνη
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δικηγόρος της νεαρής μητέρας θα ζητήσει ψυχιατρική και ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη επικαλούμενος επιλόχεια κατάθλιψη.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας παιδοκτονίας και σήμερα το πρωί επρόκειτο να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Σε κατάσταση σοκ η 24χρονη Γεωργιανή, δηλώνει μετανοιωμένη…



Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
«Η Μεσσηνία στους Χάρτες: Μια Χαρτογραφική Περιπλάνηση στον Χρόνο»
-
Καλαμάτα_ΜΕΤΑ: Καταγγελίες για Απουσία, Αυθαιρεσίες και Αδράνεια της Δημοτικής Αρχής
-
Παρακολουθείστε την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για τη Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής
-
Διεκδίκηση Καλαμάτας στο πρόγραμμα Rethink Urban με κόμβους μικροκινητικότητας και αντιμετώπισης της “θερμικής νησίδας”
-
Καλαμάτα: “Υγεία για Όλους” Παιδιατρικός Εμβολιασμός Ρομά
-
Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για την Ένταξη και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας των Ρομά στον Δήμο Καλαμάτας
-
Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε απαλλαγή τελών χρήσης Κ/Χ των επαγγελματιών της Υπαπαντής και 23ης Μαρτίου
-
Οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Μεσσήνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
-
Ταχύτητα στα Λόγια, Καθυστερήσεις στα Έργα: Η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας υπό Κριτική
-
«Smart Town of the year» ανακηρύχθηκε ο Δήμος Καλαμάτας στα «Best City Awards 2025»
-
Η Πολιτική για την Παιδεία και οι Ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας
-
Καλαμάτα: “Έξυπνα” παγκάκια για ασύρματη φόρτιση κινητών αλλά και δωρεάν wi-fi
-
Αναπληρωτής Δημάρχου ο Σαράντος Μαρινάκης, παρατείνεται η θητεία των Αντιδημάρχων
-
Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας της Δημοτικής Αρχής, στελεχών υπηρεσιών και εργαζομένων του Δήμου
-
Με 3 χρυσά και 5 ασημένια μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές των Special Olympics Kαλαμάτας
-
Απειλές για μηνύσεις και προσφυγή στην δικαιοσύνη για την ΚΑΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας
-
Σκληρή απάντηση στον Δήμο Καλαμάτας από τον Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Σχολείου
-
Έγκριση της Στρατηγικής BAA του Δήμου Καλαμάτας – Δημήτρης Πτωχός: «Σημαντική στιγμή για την Καλαμάτα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου»
-
Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο κτήριο της πρώην Ηλεκτρικής Εταιρείας στην Καλαμάτα
-
Προγράμματα «Άθλησης για όλους» από το Δήμο Καλαμάτας
-
Δράση “Γίνε κι Εσύ ο ‘Αι Βασίλης” σε Καλαμάτα και Μεσσήνη
-
Καταγγελία Τζαμουράνη για υποβάθμιση λογοδοσίας “Η δημοτική αρχή φοβάται”
-
Επέκταση εργασιών και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αριστοδήμου
-
Συμμετοχή της Καλαμάτας στην τουριστική έκθεση Philoxenia 2024 στη Θεσσαλονίκη
-
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καλαμάτας
-
Καλαμάτα: Ήρθαν τα πρώτα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το έργο SchoolHeroz
-
Ανάγκη για Δομές Υποστήριξης Ενηλίκων με Αναπηρία στον Δήμο Καλαμάτας: Από τις Υποσχέσεις στην Πράξη
-
Συνταξιοδοτήθηκε μετά από 32 χρόνια εργασίας στον Δήμο Καλαμάτας ο Κλεάνθης Βοσνάκης
-
Ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Καλαμάτας σε έως 60 δόσεις
-
Καλαμάτα: «Συμβούλιο της Ευρώπης και Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Κόσμος σε Μετάβαση»
Πρόσφατα Άρθρα
Στην Καλαμάτα το 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς και η Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού
Στο ΚΑΠΗ Μεσσήνης: “Μελέτη Διατροφής και Υγείας του Ηλικιωμένου Πληθυσμού της Πελοποννήσου (ΔΙΑ.ΠΕΛ.Η.)
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των εργασιών στην 23ης Μαρτίου έως τη Μεγάλη Εβδομάδα
Η ΑΛΑΚ διοργανώνει την πρεμιέρα του Πανελληνίου Crosscar στην Τρίοδο
Εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Καλαμάτας
AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων
RSS Error: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
-
Ειδησεις απο Καλαματα2 ημέρες πριν
Οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Νίκη Μπακογιάννη παρούσες στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Εργοσπιρομετρίας της «Διάπλασης»
-
Ειδησεις απο Καλαματα1 ημέρα πριν
Η Καλαμάτα θα εορτάσει με λαμπρότητα την επέτειο της 23ης Μαρτίου 1821
-
Ειδησεις απο Καλαματα1 ημέρα πριν
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των εργασιών στην 23ης Μαρτίου έως τη Μεγάλη Εβδομάδα
-
Αθλητικά1 ημέρα πριν
Η ΑΛΑΚ διοργανώνει την πρεμιέρα του Πανελληνίου Crosscar στην Τρίοδο
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία18 ώρες πριν
Στην Καλαμάτα το 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς και η Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού
-
Ειδησεις απο Καλαματα1 ημέρα πριν
Εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Καλαμάτας
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία1 ημέρα πριν
Στο ΚΑΠΗ Μεσσήνης: “Μελέτη Διατροφής και Υγείας του Ηλικιωμένου Πληθυσμού της Πελοποννήσου (ΔΙΑ.ΠΕΛ.Η.)