Kalamata Times

Παστιτσάδα: Φτιάξτε το κερκυραϊκό φαγητό που θα σας ανοίξει την όρεξη

Παστιτσάδα: Φτιάξτε το κερκυραϊκό φαγητό που θα σας ανοίξει την όρεξη 3
Κοινοποιησέ το

Η παστιτσάδα, γνωστή και ως ελληνικό κοτόπουλο Κέρκυρας, και μερικές φορές γνωστή ως Παστιτσάδα από την Κέρκυρα, είναι ένα κλασικό δείπνο την Κυριακή το βράδυ.

Το στιφάδο με βάση την ντομάτα φτιάχνεται συνήθως με μοσχάρι και μερικές φορές κοτόπουλο. Είναι αρωματικό, ανακουφιστικό και τόσο γευστικό. Στη συνέχεια, ολοκληρώνεται με χυλοπίτες παστίτσιο (ζυμαρικά bucatini), αλλά μπορείτε σίγουρα να το σερβίρετε πάνω από τα αγαπημένα σας ζυμαρικά.

Κερκυραϊκή παστιτσάδα

Συστατικά συνταγής:

Οδηγίες Παρασκευής:

Απολαύστε!

Tips:

Οδηγίες προετοιμασίας: Το μοσχαρίσιο στιφάδο διατηρείται φρέσκο σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 5-6 ημέρες. Μπορούμε επίσης να το καταψύξουμε για έως και 2-3 μήνες. Όταν είστε έτοιμοι να το σερβίρουμε, τοποθετούμε το όλο το βράδυ στο ψυγείο και ζεστάνουμε το σε μια κατσαρόλα με ένα φλιτζάνι νερό. Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε τα καρυκεύματα και γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο μαϊντανό.

ΠΗΓΗ


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version