Μαγειρική
Παραδοσιακή συνταγή για πεντανόστιμη φασολάδα που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας

Ανέβηκε
5 έτη πρινστις
από
Kalamata Times
Παραδοσιακή συνταγή για πεντανόστιμη φασολάδα που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας
Παραδοσιακή φασολάδα – Εύκολη συνταγή: Θέλετε να κάνετε ένα παραδοσιακό πιάτο για να ευχαριστήσετε τους συγγενείς και τους φίλους σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Το βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα εκπλήξει ευχάριστα εσάς και θα κάνει όσους το δοκιμάσουν να σας ζητήσουν τη συνταγή.
Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής
Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
– 500 γραμμάρια μέτρια ξερά φασόλια – 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας – 3 καρότα κομμένα σε μικρά ψιλοκομμένα – 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα – Σέλινο ψιλοκομμένο – Λίγο πράσο ψιλοκομμένο – 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο – Αλάτι – Πιπέρι
* Προαιρετικά: 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένε και μπούκοβο.
Παραδοσιακή φασολάδα – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
– Βράζετε τα φασόλια σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό για 40 περίπου λεπτά. – Αφού στραγγίσετε τα βρασμένα φασόλια, τσιγαρίζετε σε λίγο ελαιόλαδο (2-3 κουταλιές της σούπας) τα ψιλοκομμένα λαχανικά (και προαιρετικά το μπέικον) για περίπου 4 λεπτά. Έπειτα, προσθέτετε το πελτέ ντομάτας και ανακατεύετε. – Ρίξτε στα υπόλοιπα υλικά τα (μισό)βρασμένα φασόλια, σκεπάστε με νερό και αφήστε τα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 30-35 λεπτά. – Προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο (προαιρετικά) και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. – Αφήστε τη φασολάδα να βράσει για ακόμα λίγα λεπτά μέχρι να χυλώσει καλά και το ζουμί της να μοιάζει με πυκνή σάλτσα.
Παραδοσιακή συνταγή για πεντανόστιμη φασολάδα που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας



Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
Το απόλυτο κέικ πορτοκαλιού! Δοκιμάστε το!
-
Ποιο ήταν το εθνικό φαγητό των Ελλήνων πριν τη φασολάδα;
-
Πίτσες, φρατζολάκια και ψωμάκια για μπέργκερ ή χοτντόγκ δοκίμασε να φτιάξεις εύκολα – Μια ζύμη για όλα
-
Φτιάξτε τη παραδοσιακή συνταγή λαχανόριζου!
-
Υπέροχη συνταγή με σύκα, γλυκό κρασί και σοκολάτα
-
Φτιάξε σπιτική βυσσινάδα, σκέτη γλύκα!
-
Συνταγή για τάρτα λεμονιού: Δροσερή και πανεύκολη, χωρίς αλεύρι
-
Το πιο αφράτο κέικ που φτιάξατε ποτέ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή που δεν θα μείνει ούτε κομμάτι
-
Εύκολη συνταγή – Σουφλέ σοκολάτας
-
Η καλύτερη συνταγή της δεκαετίας για χοιρινό -Τέλεια ιδέα για Χριστούγεννα
-
Συνταγή για πορτοκαλόπιτα κέικ που λιώνει στο στόμα
-
Συνταγή για το πιο γρήγορο χωριάτικο ψωμί – Στη γάστρα, δεν χρειάζεται ζύμωμα
-
Συνταγή για πανεύκολα, ζουμερά brownies πραλίνας – Με μόνο 3 υλικά, τέλεια γεύση
-
Aπλά και γρήγορα: Μαγειρεύουμε πέννες φούρνου με κοτόπουλο
-
Μίνι γαλακτομπουρεκάκια που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί
-
Άκης Πετρετζίκης: Τορτίγιες με κοτόπουλο
-
Φουσκωτή τυρόπιτα: Εύκολη και τραγανή πίτα με φέτα και γιαούρτι, έτοιμη σε 30 λεπτά
-
Κατσικάκι στη γάστρα με μανιτάρια και πατάτες
-
Κρασάτες χοιρινές μπριτζόλες στο τηγάνι
-
Κρέπες χωρίς αυγά και γάλα: Νηστίσιμες και πολύ νόστιμες, γλυκές ή αλμυρές
-
Παραδοσιακή συνταγή για γαλατόπιτα με πορτοκάλι και κανέλα, σε 10 λεπτά
-
Συνταγή: Κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες
-
Συνταγή για λαχταριστή γαριδομακαρονάδα με σκόρδο
-
Ξυπόλητη τυρόπιτα: Η εύκολη πίτα, χωρίς φύλλο και μόλις 4 υλικά στη στιγμή
-
Σούπα με μοσχάρι βραστό: Νοστιμότατη και θρεπτική
Πρόσφατα Άρθρα
Στην Καλαμάτα το 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς και η Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού
Στο ΚΑΠΗ Μεσσήνης: “Μελέτη Διατροφής και Υγείας του Ηλικιωμένου Πληθυσμού της Πελοποννήσου (ΔΙΑ.ΠΕΛ.Η.)
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των εργασιών στην 23ης Μαρτίου έως τη Μεγάλη Εβδομάδα
Η ΑΛΑΚ διοργανώνει την πρεμιέρα του Πανελληνίου Crosscar στην Τρίοδο
Εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Καλαμάτας
AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων
RSS Error: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.