Connect with us
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ

Ειδησεις απο Καλαματα

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην Καλαμάτα

Ανέβηκε

στις

Βασίλης Κικίλιας
Κοινοποιησέ το

https://www.kalamatatimes.gr/12o-diethnes-neaniko-festival-archaioy-dramatos-archaia-messini-2025-programma-parastaseon/https://oliveoilfestival.eu/

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα βρεθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας την Καλαμάτα, όπου στις 10:00 το πρωί θα επισκεφτεί το  Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, νοσοκομείο covid – 19 και ίσως ανακοινώσει και την νέα διοικητήρια του νοσοκομείου Καλαμάτας, όπως σας είχαμε ενημερώσει την κα Ελένη Αλειφέρη.

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, στο Γενικό Νοσοκομείο  Καλαμάτας αναβάλλεται λόγω εκτάκτων υποχρεώσεών του.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μετέβη τελικά το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία προκειμένου να επισκεφθεί υγειονομικές δομές της περιοχής.

Βασίλης Κικίλιας

https://tsakalos-alouminia.gr/https://www.navarinochallenge.com/kafemauroeidisspourgitissesami
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ