Connect with us
Επιμελητηρίο

Μαγειρική

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεπαγώσεις κρέας και κιμά

Ανέβηκε

στις

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεπαγώσεις κρέας και κιμά 1
Κοινοποιησέ το

Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει βράδυ σπίτι και ενώ θέλεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου ψητό ή μπιφτέκια, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας; Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός και να καταφεύγεις στη λύση του delivery, αφού υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας σε 15 λεπτάκια.

katepsigmeno kreas

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείς το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζεις. Βάζεις το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC βάζεις μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνεις το μάτι και σκεπάζεις με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

katepsigmenos kimas

Για τον κιμά πάλι, ιδανικά πριν τον καταψύξεις τον χωρίζεις σε μικρότερες μερίδες, τα πιέζεις να λεπτύνουν σαν πλάκες και τα τυλίγεις με διάφανη μεμβράνη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει απίστευτα γρήγορα συγκριτικά με την κλασική μεγάλη μάζα που είναι όταν το αγοράζεις από το κρεοπωλείο.

ΠΗΓΗ

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ