Connect with us
Επιμελητηρίο

Επιχειρήσεις

«Νοτιάς» Το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του

Ανέβηκε

στις

«Νοτιάς» Το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του 11
Κοινοποιησέ το

Ο chef και ιδιοκτήτης Γιώργος Κουτσολίας έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε επαγγελματικές κουζίνες και θέλοντας να προσφέρει μια συνολική εμπειρία γεύσης και εξυπηρέτησης, σας υποδέχεται μαζί με την ομάδα των συνεργατών του στον ανανεωμένο «Νοτιά» στη Μαρίνα της Καλαμάτας, σε έναν όμορφο και άνετο χώρο ανοιχτό σε όλους, με ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα, lounge μουσική και δημιουργικές γευστικές προτάσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους.

«Νοτιάς» Το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του 12

Το εστιατόριο φημίζεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει, για τη γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και για την ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών που επιλέγονται προσεκτικά πριν καταλήξουν στο πιάτο σας. Συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς και ντόπιους ψαράδες, γι’ αυτό και στο Νοτιά θα βρείτε το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του. Δίνεται σημασία στην εποχικότητα και επιλέγονται κυρίως τοπικά προϊόντα.

«Νοτιάς» Το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του 13

Αγαπημένη συνταγή, με μόνιμη πλέον θέση στο μενού, είναι το καλαμάρι σωτέ με σάλτσα σοφρίτο σερβιρισμένο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με ταραμά. Τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω εποχικότητας, αγαπημένη επιλογή είναι η σαλάτα με τα αλμυρίκια. Ξεχωρίζουν επίσης η καβουροσαλάτα με πράσινα φυλλώδη λαχανικά και ολόκληρο καβούρι, το ceviche από ψάρι ημέρας και η φάβα Σαντορίνης με φινόκιο και μοσχοχτάποδο. Ιδιαίτερη επιλογή το ψάρι στο αλάτι που σερβίρεται στο τραπέζι κατευθείαν από τον σεφ.

«Νοτιάς» Το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του 14

Στα extra του μαγαζιού υπολογίζονται τα επιδόρπια και η κάβα του με επιλεγμένα αποστάγματα, φρέσκια ντόπια μπύρα και μια συνεχώς ανανεωμένη λίστα εμφιαλωμένων κρασιών με ετικέτες και ποικιλίες από όλη την Ελλάδα. Επίσης, το εύκολο πάρκινγκ και η θέση του δίπλα στην παιδική χαρά που το καθιστά ιδανικό και για οικογένειες με μικρά παιδάκια.

«Νοτιάς» Το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του 15

Βασική φιλοσοφία του σεφ αλλά και όλης της ομάδας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη. Στόχος, η δημιουργία σχέσεων αλληλοσεβασμού με το προσωπικό και τους πελάτες και η παροχή σταθερής ποιότητας εξυπηρέτησης μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην εξέλιξη με την εκμάθηση νέων τεχνικών και πρωτίστως στην ομάδα, η οποία στελεχώνεται απο επαγγελματίες και είναι στον πυρήνα της σταθερή εξαρχής.

«Νοτιάς» Το φρέσκο ψάρι στα καλύτερα του 16

Ποσειδώνος 4, Μαρίνα Καλαμάτας

Τ: 27210 95280

Facebook, Instagram: notiaskalamata

info@notiaskalamata.gr

notiaskalamata.gr

kafemauroeidisspourgitissesamihttps://pralina.gr/
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ