Connect with us
Επιμελητηρίο

Μαγειρική

Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο!

Ανέβηκε

στις

Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με… αβοκαντολέμονο! 1
Κοινοποιησέ το

Μοσχάρι φρικασέ

Να ένας πρωτότυπος τρόπος να αντικαταστήσουμε το αυγό στο αυγολέμονο, δίνοντας παράλληλα βουτυράτη υφή και μια ιδιαίτερη γευστική χροιά στο φαγητό.

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε κύβους 5 εκ.
2 σκελίδες σκόρδου
500 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 μέτρια μαρούλια, λεπτοκομμένα
1 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος
90 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

2 μέτρια αβοκάντο
τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο δυόσμο, χοντροκομμένα
50-70 ml χυμός λεμονιού
1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 κουτ. γλυκού σκόνη τζίντζερ
1 κουτ. γλυκού μπούκοβο
40 γρ. φιστίκι Αιγίνης, καβουρδισμένο (προαιρετικά)

Συνταγή: Νένα Ισμυρνόγλου

ΠΗΓΗ

kafemauroeidisspourgitissesamihttps://pralina.gr/
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ