Τα μελομακάρονα -σχεδόν- όλοι τα τρώνε, λιγότεροι τα φτιάχνουν και ακόμα πιο λίγοι τα πετυχαίνουν.
Το λατρεμένο χριστουγεννιάτικο αυτό γλυκό έχει τα μυστικά του και ποιοι μπορεί να γνωρίζουν καλύτερα από τους κορυφαίους μάγειρες και ζαχαροπλάστες.
Ο καθένας έχει τη δική του συνταγή. Κάποιοι χρησιμοποιούν μόνο αλεύρι, ενώ άλλοι και σιμιγδάλι. Μεγάλη διαφορά κάνει και ο χρόνος που τα αφήνουν στο σιρόπι, καθώς προκύπτουν λιγότερο ή περισσότερο μπισκοτένια.
Άκης Πετρετζίκης
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Στέλιος Παρλιάρος
Βασίλης Καλλίδης