Kalamata Times

Κορονοϊός: 2.197 νέα κρούσματα, τα 33 στη Μεσσηνία

Κορονοϊός: 2.197 νέα κρούσματα, τα 33 στη Μεσσηνία 1
Κοινοποιησέ το
FacebookTwitterRedditLinkedinPinterestWhatsappEmailGmailViberInstagram

https://www.kalamatatimes.gr/12o-diethnes-neaniko-festival-archaioy-dramatos-archaia-messini-2025-programma-parastaseon/https://oliveoilfestival.eu/

Συνολικά 2.197 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα (9/10) ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 675.479 (ημερήσια μεταβολή +0,3%), εκ των οποίων 50,9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων επτά ημερών, 115 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.445 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνολικά σε ό,τι αφορά τα κρούσματα, η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

331 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (60,7% άνδρες) με διάμεση ηλικία τα 67 έτη.

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 287 (86,71%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 44 (13,29%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Επίσης, καταγράφηκαν 36 νέοι θάνατοι από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 15.105 θανάτους συνολικά στη χώρα. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη.

Ο χάρτης των κρουσμάτων

Στην Αττική καταγράφηκαν 528 κρούσματα τα οποία κατανέμονται ως εξής:

Αναλυτικότερα τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στις εξής περιοχές της χώρας:

https://www.navarinochallenge.com/sesami
Κοινοποιησέ το
Exit mobile version