Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 23:46

Η νέα λειτουργία του Instagram που το «πήγε» σε άλλο επίπεδο… Θα απογειώσει τις selfies σου!

Ξέρουμε πόσο αγαπάτε τα social media και συγκεκριμένα το instagram το οποίο αποτελεί πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στον κόσμο! Ακόμα ξέρουμε, πόσο λατρέυετε τις φωτογραφίες και πως αρκετοί από εσάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) κάνετε αρκετές προσπάθειες για να βγάλετε την «τέλεια» φωτογραφία.

Πριν προλάβετε να χαρείτε όλοι όσοι έχετε iPhone και χρησιμοποιείτε την εφαρμογή instagram, να σας πούμε ότι η νέα λειτουργία, αυτό το νέο tool που υπάρχει στο αγαπημένο application, είναι διαθέσιμο για τα iPhone SE, 6S, 6S+, 7, 7+, 8, 8+ και X, καθώς και σε επιλεγμένες Android συσκευές, μέσω της ενημέρωσης 39.0 του Instagram.

Αυτή η νέα λειτουργία «Focus» που βρίσκεται δίπλα στο SuperZoom δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βγάλουν φωτογραφίες που εστιάζουν στο πρόσωπό τους και θολώνουν το background. Ο τρόπος εστίασης χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου, ώστε να επικεντρώνεται σε αυτό και να θολώνει το υπόλοιπο μέρος της φωτογραφίας.... διαβάστε την συνέχεια στο travelstyle.gr

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr