Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Θέατρο

Η ομάδα Re-Act και το Θέατρο Νηπιαγωγείο σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 21:30 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Λιωμένο Βούτυρο” , του Σάκη Σερέφα.

Η παράσταση “Camille Claudel Mudness” με τη Μάνια Παπαδημητρίου θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας σήμερα Τετάρτη, 25 Απριλίου, στις 9.00 το βράδυ.

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο των sold out παραστάσεων του έργου "Αυτό είναι το πρόβλημά σου" του Βρετανού, νομπελίστα συγγραφέα Harold Pinter από την ομάδα των ενηλίκων της Αυτοσχέδιας Σκηνής.

Το Λύκειο Πεταλιδίου Μεσσηνίας σε συνεργασία με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Πεταλιδίου, τον Σύλλογο Γυναικών Πεταλιδίου και την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης  θα παρουσιάσει στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής τη θεατρική, χορευτική παράσταση με θέμα «Την πατρίδα μ΄ έχασα», στο πλαίσιο του Πολιτιστικού προγράμματος που έχει αναλάβει κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Οι «Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο» του Zoltan Egressy σε σκηνοθεσία του Μπάμπη Χατζηδάκη παρουσιάζεται στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας το Σάββατο 21/04/18

Σελίδα 1 από 29

roumpos2