Μουσική

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 09:04

Οι Πυξ Λαξ έρχονται Καλαμάτα

Οι θρυλικοί Πυξ Λαξ, που τόσο αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό γιορτάζουν εφέτος τα 30 χρόνια πορεία τους και θα βρεθούν για μία μεγάλη συναυλία στην Καλαμάτα το Σάββατο 11 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

To ALEKTΩR έχει ανοίξει τις πύλες του για το καλοκαίρι του 2018 και οι fans της διασκέδασης και των γεύσεών, μπορούν καθημερινά να απολαύουν signature cocktails για τις ζέστες νύχτες του καλοκαιρού!!!

Ένα νέο τραγούδι κυκλοφορεί σήμερα από την Lobby – Power Music με τίτλο “Δε μ’ αγγίζει η κρίση” και το ερμηνεύει η μοναδική Άντζελα Δημητρίου.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Άννας Βίσση, Λία Βίσση, πολύ σπάνια κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση και προτιμά να παραμένει μακριά από τα φώτα. Όταν όμως αποφασίζει να κάνει την εξαίρεση, κυρίως σε καλλιτεχνικά events και δρώμενα, είναι αναπόφευκτο να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Την περασμένη εβδομάδα, στα Mad Video Music Awards 2018, η Πέγκυ Ζήνα εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων και τραγούδησε το «Άνθρωποι Μονάχοι», της μεγάλης ερμηνεύτριας, Βίκυς Μοσχολιού, σε μια διασκευή. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια με έναν νεαρό τενόρο ερμήνευσε το τραγούδι προσθέτωντας κάποια ραπ στοιχεία και μεταφράζοντας κάποιους στίχους στα ιταλικά.

Σελίδα 1 από 64