Κινηματογράφος

Η Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Θάλπος Καλαμάτας» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» συνδιοργανώνει με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας την εκδήλωση reMindcinemanight.

Ο «Αστυνόμος Σαΐνης» είναι από τα κινούμενα σχέδια που έχουν μείνει αξέχαστα σε όσους μεγάλωσαν τη δεκαετία του '80 και τη δεκαετία του '90. Ειδικά στο πρώτο μισό των '90s τα κανάλια που έδειχναν κινούμενα σχέδια είχαν μια μεγάλη αγάπη στον ταλαιπωρημένο αλλά πάντα «νικητή» επιθεωρητή.

Η Σοφία Μίλος είναι ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Η τηλεοπτική σειρά μέσω της οποίας έγινε ευρέως γνωστή είναι το «CSI Miami».

Δεν υπάρχει Έλληνας που να δει αυτό το ζεϊμπέκικο, που χόρεψε η Ζωη Λάσκαρη με τον Τόλη Βοσκόπουλο και να μην τους βγάλει το καπέλο.

Δέκα χρόνια μετά την προβολή της ταινίας «Mamma Mia!», που βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ, τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η προβολή της συνέχειάς της, με τίτλο «Mamma Mia! Here we go again», στην οποία έχει συμμετοχή και ο Πάνος Μουζουράκης.

Σελίδα 1 από 25