Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 15:00

Χωρισμός "βόμβα" μετά το Survivor! Ήταν να παντρευτούν και ξαφνικά.. χώρισαν!

Είναι τα παιχνίδια που παίζει πολλές φορές η μοίρα.

Σίγουρα οι σχέσεις δοκιμάζονται σε μία μεγάλη απόσταση όμως... η δοκιμή αυτή μπορεί να αποδειχθεί μοιραία. Τρανταχτό παράδειγμα ο χωρισμός της Παπαδοπούλου με τον Πηλαδάκη που πριν τον γάμο χώρισαν εξαιτίας του Survivor... έρχεται όμως... άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό! Διαβάστε παρακάτω...

 

Αγαπημένη παίκτρια από το Survivor 2 που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με την αποχώρηση της, ενώ ήταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και το είχε δηλώσεις.

Ο λόγος για την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Φώτη Γιαννιώτη, ο οποίος ήταν ο μόνος άντρας που παρουσίασε δημόσια μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Παταβούκα. Η Κατερινα θεώρησε ότι είχε βρει τον έρωτα, όμως ο χρόνο ήταν καθοριστικός για το ζευγάρι αφού έδωσαν τέλος στην σχέση όμως... όλα είναι πιθανά!

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr για τον χωρισμός της και αποκάλυψε: "Κοίτα, με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή!", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

"Η δημοσιότητα δεν είναι κριτήριο στην σχέση μου! Απλώς έτυχε! Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλός άνθρωπος κάποιος όχι απαραίτητα επώνυμος!".

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Youweekly.gr όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να τους δούμε μαζί! Προς το παρόν οι δρόμοι που ακολούθησαν είναι διαφορετικοί!

 

ΠΗΓΗ youweekly.gr

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr