Ψυχολογία

Το 1/3 της ζωής μας κοιμόμαστε, οπότε μπορούμε να πούμε ότι επίσης, το 1/3 της ζωής μας ονειρευόμαστε. Τα όνειρα βέβαια δεν είναι τα ίδια για τον καθένα. Κάποιοι βλέπουν εφιάλτες, κάποιοι δεν τα θυμούνται ποτέ και ελάχιστοι, μπορούν και τα ελέγχουν.

Το να μετενσαρκωθείς σημαίνει να γεννηθείς ξανά. Στην ουσία, μετενσάρκωση είναι η πίστη πως μετά το θάνατο ενός ανθρώπου, η ψυχή συνεχίζει και ξεκινάει να ζει από την αρχή.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Σάκης Ρουβάς μιλά για την καριέρα του, την οικογένειά του, τις δύσκολες στιγμές και καταστάσεις που έζησε κατά το παρελθόν αλλά και για τα σχέδιά του για το μέλλον. 

Η Φελίσιτι Χείγουορντ είναι ένα μοντέλο παγκόσμια φήμης. Δεν είναι το κλασσικό ξερακιανό μοντέλο, με την επίπεδη κοιλιά και τους ανδρικούς μηρούς, αλλά ένα plus size μοντέλο που έχει αποδεχτεί το σώμα της και κάνει καριέρα.

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 10:02

10 σοφά αποφθέγματα της Maya Angelou

Η Maya Angelou, ή αν προτιμάτε Μάγια Αγγέλου, «έφυγε» από την ζωή σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια. Ήταν μια από τις σπουδαιότερες γυναίκες στην ιστορία των ΗΠΑ, από τις πιο χαρισματικές ποιήτριες και από τις πιο δραστήριες ακτιβίστριες.

Σελίδα 1 από 42