Υγεία

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 11:25

Πώς θα μειώσετε το ροχαλητό

Αν κάποιος ροχαλίζει όταν ένα ζευγάρι πέφτει για ύπνο, τότε το βράδυ θα είναι μακρύ και ενοχλητικό, αφού εκείνος που δεν ροχαλίζει δεν θα περάσει και πολύ ωραία. Και μάλλον την επόμενη ημέρα, τα νεύρα του θα είναι τεντωμένα...

Η ουρική αρθρίτιδα είναι μια κοινή και οδυνηρή πάθηση που προσβάλλει τις αρθρώσεις. Σχηματίζονται μικροί κρύσταλλοι μέσα και γύρω από την άρθρωση, προκαλώντας φλεγμονή, πόνο και πρήξιμο.

Τον παρακάλεσε να την αφήσει, να φύγει, αλλά εκείνος επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου. Η μητέρα δύο παιδιών, Ντον Μπέρτζις, 34 ετών, από τη νότια Ουαλία, ψηλάφισε μια μέρα το στήθος και αισθάνθηκε κάτι σαν μικρό όγκο, σαν οίδημα.

Εκμυστηρεύεται πράγματα για την καθημερινότητά του με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους αλλά και για τον ίδιο. Και με μεγάλη συγκίνηση ομολογεί ότι η ζωή του μπορεί να μην είναι όσο παραμυθένια φαίνεται, έχει όμως μια παραμυθένια οικογένεια… 

Καναδοί ερευνήτες πανηγυρίζουν για μια τεράστια ανακάλυψη, που μας φέρνει πιο κοντά σε νίκη επί της μάχης με τον καρκίνο. 

Σελίδα 1 από 230

roumpos2