Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

πρέπει να δεις…

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προς τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Σπάρτης από τις εικόνες που αποκαλύφθηκαν το πρωί, όταν βρέθηκε κρεμασμένος στο κατάστημά του ένας κρεοπώλης.

Χωρίς να έχει ακόμη "συνέλθει" από το σκάνδαλο με την κατάχρηση προσωπικών δεδομένων από την Cambridge Analytica, το Facebook υιοθετεί συνεχώς - και εν μέρει αναγκαστικά προκειμένου να αντιμετωπίσει την οργή των αρχών σε ΗΠΑ και ΕΕ - νέες πρακτικές και κανόνες για την καλύτερη προστασία και ασφάλεια των χρηστών του.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 80χρονου ιερέα που συνελήφθη στον Βόλο ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε ένα 11χρονο κορίτσι έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ο Ben Ellis δεν ήταν ένας απλός δάσκαλος σε ένα σχολείο της Αμερικής. Ήταν ένας καθοδηγητής και ένας άνθρωπος που φρόντιζε να δώσει στους μαθητές του μαθήματα ζωής. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα που εκείνος είχε ανάγκη τους μαθητές του, τα παιδιά του έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη…

Σελίδα 1 από 247

roumpos2