Φύση

Στις 27 Ιουλίου θα συμβεί η μεγαλύτερη σε διάρκεια ολική έκλειψη σελήνης, γνωστή και ως «ματωμένο φεγγάρι». Πρόκειται μάλιστα για ένα ιδιαίτερο φαινόμενο που δεν έχει ξανασυμβεί ή δε θα ξανασυμβεί ποτέ στον 21ο αιώνα.

Οι λάτρεις του διαστήματος και της αστρονομίας θα έχουν μια μοναδική (κυριολεκτικά) ευκαιρία στα τέλη αυτού μήνα: στις 27 Ιουλίου θα λάβει χώρα η μεγαλύτερη σε διάρκεια ολική έκλειψη σελήνης, γνωστή και ως «ματωμένο φεγγάρι», που συνέβη ή θα συμβεί ποτέ στον 21ο αιώνα.

Μια απρόσμενη ανατροπή προέκυψε από την απολογία του φερόμενου ως καλλιεργητή της μεγαλύτερης χασισοφυτείας στα ελληνικά χρονικά με τα 10.564 δενδρύλλια στην περιοχή Καλλίθηρο της Καρδίτσα. Ο 44χρονος άνδρας υποστήριξε ότι πρόκειται για απολύτως νόμιμη καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης.

Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 17:40

Οι μπανάνες απειλούνται με εξαφάνιση

H μυκητιακή λοίμωξη, γνωστή ως νόσος του Παναμά, έχει ήδη εξαπλωθεί σε όλη την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και την Κεντρική Αμερική.

Ένας πατέρας σκοτώθηκε προστατεύοντας τα παιδιά από μία σπάνια επίθεση πολικής αρκούδας σε μία βόρεια επαρχία του Καναδά.

Σελίδα 1 από 24