Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 21:06

‘Dance Challenge: 2ήμερο καλοκαιρινό χορευτικό φεστιβάλ Latin στην Καλαμάτα

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης του χορού στην Πόλη της Καλαμάτας, πραγματοποιείται 2ήμερο καλοκαιρινό χορευτικό φεστιβάλLatin από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο ‘DanceChallenge’ στις 30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018, με  την υποδοχή χορευτικών ομάδων ‘Snapsteps’  και ‘DanceSport Feeling’ από Αθήνα, με τη συνεργασία σχολών χορού της πόλης και των γύρω περιοχών, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικού Χορού (WADF - World Artistic Dance Federation).

2guestsΤο ‘Weekend..’DanceChallenge’SummerFestivalέχει την τιμή να φιλοξενήσει στην πόλη μας δύο διακεκριμένους καλλιτέχνες χορού από τον αθλητικό - διαγωνιστικό αλλά και κοινωνικό-καλλιτεχνικό  χορό Λάτιν:

  1. 1.OleksandrBakharyev(από το περσινό TVshow “Soyouthinkyoucandance” από ZhivoDanceTeam, καταξιωμένος επαγγελματίας χορευτής στο διαγωνιστικό χορό InternationalLatin.
  2. 2.ByronEspinG (ο Λατίνος από το Ecuador, διάσημος επαγγελματίας χορευτής κοινωνικού χορού Latin, Bachata & Salsa)

Σκοπός της χορευτικής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη αφενός της κοινωνικής-καλλιτεχνικής πλευράς του χορού ως μορφή τέχνης και αφετέρου της αθλητικής όψης του χορού (DanceSport), με βασικό αντικείμενο τους Διαγωνισμούς Χορού.  Παράλληλα γίνεται ειδική προετοιμασία αθλητών-χορευτών για τη συμμετοχή τους στους Αγώνες χορού «Kalamata Dance Cup» , που διοργανώνονται στην πόλη μας τον Οκτώβριο του 2018. Για τους λόγους αυτούς, το διήμερο φεστιβάλ υπόσχεται ένα υπέροχο σαββατοκύριακο για τους λάτρεις των χορών Λάτιν.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 30/6  σεμινάρια  Salsa , Bachata, Kizomba με Byron Espin (18:00 – 21:00  αίθουσα ‘Αίγλη’-παραλία) και SHOW LATIN NIGHT στην Αίγλη (23:00) με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Κυριακή 1/7 σεμινάρια προετοιμασίας αθλητικού-διαγωνιστικού χορού λάτιν (12:00 – 14:00 αίθουσα ‘Αίγλη’) και closing BEACH LATIN PARTY (15:00) στο Da Luz (παραλία)

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στα σεμινάρια επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Διοργάνωσης ‘Dance Challenge’ κ. Νίνα Δράκου τηλ. 6932426008 , e-mail: dancΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (fb Nina Drakou ).

 

1newDance Weekend Summer Festival

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

Last modified on Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 21:17