Κόσμος

Μια παράξενη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά τον θάνατο μιας άστεγης γυναίκας που είχε μια τεράστια περιουσία, αλλά πέθανε αβοήθητη στον δρόμο

Οι γονείς ενός 30χρονου άντρα έλαβαν δραστικά μέτρα προκειμένου να τον αναγκάσουν επιτέλους να ανοίξει τα φτερά του και να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία: υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του.

Όταν άκουσε να πλησιάζουν οι πυροβολισμοί το πρωί της Παρασκευής, ο 15χρονος μαθητής του λυκείου Santa Fe του Τέξας, Abel San Miguel, κρύφτηκε με μερικούς συμμαθητές της σε μία ντουλάπα στην αίθουσα των καλλιτεχνικών.

Μια ακόμη σημαντική διεθνή διάκριση κατέκτησε η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας...

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι βασιλικοί γάμοι του πρίγκηπα Harry και της Meghan Markle, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ. Από νωρίς πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί, ενώ εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η άφιξη των καλεσμένων.

 

Το πρόγραμμα του γάμου έχει ως εξής:

11:30 - Προσέλευση των 800 καλεσμένων του ζευγαριού.
13:20 - Αφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας.
13:45 - Αφιξη του πρίγκιπα Harry μαζί με τον κουμπάρο του πρίγκιπα William.
13:55 - Αφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ.
13:59 - Αφιξη της νύφης, Meghan Markle.
14:00 - Ξεκινά η γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.
15:00 - Ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής και έναρξη της πομπής με τους νεόνυμφους να διασχίζουν με άμαξα τους δρόμους του Ουίνδσορ για να χαιρετήσουν τα πλήθη. Παράλληλα οι 800 καλεσμένοι της δεξίωσης προσέρχονται σε μια από τις αίθουσες εκδηλώσεων του κάστρου.
15:30 - Προσέλευση των νεόνυμφων στο χώρο της δεξίωσης.
17:30 - Ολοκλήρωση της δεξίωσης και αποχώρηση των καλεσμένων.
21:00 - Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα φθάσουν στο Frogmore House όπου ο πρίγκιπας Κάρολος θα δώσει δεξίωση για 200 άτομα, προς τιμήν του ζεύγους.

 

E-Radio.gr Ειδήσεις 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

 

Σελίδα 1 από 112

roumpos2