Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 23:00

Άνοιξαν στόματα! Αυτοί είναι οι βασικοί ύποπτοι για την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου! (video)

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου και φαίνεται ότι τάραξε τον ψυχισμό του 23χρονου φαντάρου, Σαράντη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από περίπου δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με το πλοίο "Νήσος Ρόδος", από τη Χίο προς τον Πειραιά, περιγράφει στην Realnews ο πατέρας του.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μάλλον στο στρατόπεδο ο Σαράντης είχε μία λογομαχία με κάποιον στρατιωτικό. Δεν γνωρίζουμε όμως για ποιο λόγο. Αυτά τα έχω καταθέσει από την πρώτη στιγμή στις Αρχές", ανέφερε ο κ. Κώστας Κολλιαδέλης, ο οποίος ελπίζει να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα αυτή της περίεργης υπόθεσης, που για την οικογένειά του μοιάζει με ένα κακό όνειρο!

Όμως σήμερα στο δελτίο ειδήσεων του Σταρ έγινε γνωστό το τι πραγματικά συνέβη: Ο ίδιος διέμενε σε περιοχή με πολλούς Ρομά, με τους οποίους φέρεται να είχε έρθει σε ρήξη! Άτομο από το περιβάλλον του ανέφερε: «Στο στρατόπεδο ήταν πολλοί φαντάροι από τα Λιόσια, το Μενίδι... Αυτό κάτι λέει! Ο ίδιος δεν ήθελε να πάρει εξιτήριο! Μάλλον κάτι είχε δει που δεν έπρεπε.... μου είπε ότι φοβόταν... δεν μου είπε ποτέ τι»! Η αστυνομία έχει εντείνει τις έρευνες για να βρεθούν οι ύποπτοι... Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: youweekly.gr

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

Last modified on Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 23:05