Μαγειρική

Τιραμισού… ένα γλυκό διαδεδομένο σε όλη την Ιταλία, η προέλευση του οποίου βρίσκεται μεταξύ Φρίουλι και Βένετο, με βάση από μπισκότα σαβαγιάρ, βρεγμένα με καφέ που καλύπτονται με κρέμα από μασκαρπόνε πασπαλισμένο με κακάο.

Δεν χρειάζονται πολύπλοκα υλικά για να φτιάξεις το πρωινό ή brunch των ονείρων σου. Τρία μανιτάρια, καλής ποιότητας αυγά και λίγο μπέικον αρκούν. 

Κοτόπουλο, στήθος φιλέτο, με σάλτσα μουστάρδας μελιού και πουρέ με καλαμπόκι και φρέσκα κρεμμυδάκια.

Ένα πεντανόστιμο λαχταριστό πιάτο που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Μια υπέροχη συνταγή (από εδώ) για το τέλειο Κεμπάπ γιαουρτλού με σπιτικές πίτες για ορεκτικό ή μεζεδάκι για το ουζάκι σας, αλλά και για το οικογενειακό γεύμα ή δείπνο.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 19:06

Γαρίδες και καραβίδες σαγανάκι

Υλικά (για 8 άτομα)

Σελίδα 1 από 33