

Ημέρες Τοπικής Γαστρονομίας με την γαστρονομία να πρωταγωνιστει όλη την εβδομάδα στη Καλαμάτα. Μια εβδομάδα με γεύσεις από την Μεσσηνία, που αναδεικνύουν την τοπική κουζίνα, αλλά και τα εξαιρετικά προϊόντα μας, όπως το λάδι, το κρασί και τα αποστάγματα. σε εστιατόρια της πόλης όπου προσεφέραν «set menu» σε ελκυστική τιμή, παρέχοντας την ευκαιρία σε όσους το επιλέξουν να γευτούν την πολυδιάστατη τοπική κουζίνα, ενώ σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία οίνου, ποτών και αποσταγμάτων στο αίθριο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, στον ίδιο χώρο της ΚΑΚ, θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία ελαιολάδου, με γεύσεις από την Καλαμάτα, που αναδεικνύουν την τοπική κουζίνα, αλλά και τα εξαιρετικά προϊόντα μας.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: