Κους Κους
Επιστολή «βόμβα» Κούγια για τις δηλώσεις Βατίδου

Ανέβηκε
6 έτη πρινστις
από
Kalamata Times
Μετά τα όσα έγραψε στο Instagram αλλά και όσα δήλωσε στην κάμερα η Εύη Βατίδου σχετικά με τα παιδιά της και συγκεκριμένα την κόρη της ότι δεν θα ήθελε να την κρίνει ως μοντέλο, η επιτροπή του GNTM, σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει την γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών τους παρεμβαίνει με μια επιστολή βόμβα!
Ανάμεσα σε άλλα διευκρινίζει πως : «Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση.Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου»
Διάβασε ολόκληρη την επιστολή του Αλέξη Κούγια:
Όπως σας είναι γνωστό, στις 24/1/2001, σε ηλικία 50 ετών νυμφεύτηκα την Ευαγγελία Βατίδου.
Στις 9/3/2002 αποκτήσαμε τον γιο μας Χρήστο Κούγια και στις 20/1/2005 αποκτήσαμε την κόρη μας Μάϊρα Κούγια.
Το Σεπτέμβριο του 2007 για λόγους, οι οποίοι δεν είναι δημοσιεύσιμοι, και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με θέματα ηθικής, αλλά άλλα που δεν είναι δημοσιοποιήσιμα και αφορούν εμέ και την πρώην σύζυγό μου λύθηκε ουσιαστικά ο γάμος μας.
Ακολούθησε μία ακραία και χωρίς τη δική μου αισθητική και συμμετοχή υπερπροβολή της μεταξύ μας αντιδικίας για ασυνήθιστο χρονικό διάστημα, την οποία χρησιμοποίησαν ανταγωνιστές μου και αντίδικοι των σημαντικών εντολέων μου (επιχειρηματιών, πολιτικών) για να πλήξουν την επαγγελματική μου εικόνα, γεγονός που ευτυχώς λόγω της βρεφικής τους ηλικίας δεν είχε κανένα αντίκτυπο στα δύο παιδιά μας.
Ταλαιπωρήθηκα δικαστικά για πολλά χρόνια για λόγους καθαρά οικονομικούς (διεκδίκηση τεραστίων ποσών διατροφών και τεραστίων ποσών για την περιουσία, την οποία είχα αποκτήσει προ του γάμου μου και μέρος της οποίας διεκδικούσε η πρώην σύζυγος μου) με τα γνωστά πρόσφατα νομικά αποτελέσματα εις βάρος της πρώην συζύγου μου.
Σημειωτέον, ότι προ αυτού του γάμου μου ουδέποτε είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα προβολής (είτε θετικής, είτε αρνητικής) της προσωπικής μου ζωής και οποιαδήποτε προβολή μου προήρχετο μόνο λόγω της προβολής των σημαντικών δικαστικών υποθέσεων, τις οποίες αναλάμβανα.
Σήμερα, παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη κατά την κρίση μου, προβολή διαφόρων (δεν θέλω να πάρω θέση να τις χαρακτηρίσω θετικά ή αρνητικά για ευνόητους λόγους) δημοσίων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πως) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάϊρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ.
Έχοντας κι εγώ τη γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών μας θέλω για πρώτη και τελευταία φορά να τονίσω τα εξής:
Και τα δύο παιδιά μας είναι δυο πολύ σοβαρά – ταπεινά παιδιά με εξαιρετικές μαθητικές επιδόσεις στο δυσκολότερο σχολείο της ελληνικής επικράτειας.
Η κόρη μας Μάϊρα είναι και πρόεδρος της τάξεώς της.
Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση.Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου.
Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα.
Παρακαλώ με αυτήν τη σημερινή μου γραπτή τοποθέτηση να εξαφανιστεί από σήμερα πάσα αναφορά στις δήθεν μελλοντικές επαγγελματικές ενασχολήσεις της 14χρονης κόρης μου, αλλά και κάθε αναφορά σ’ αυτήν, διότι ούτε η ίδια το επιθυμεί ανεξαρτήτως του ότι δεν μπορεί προσωπικά να αντιδράσει λόγω της ηλικίας της και των ευαισθησιών της κι είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το σεβαστείτε.
Παρακαλώ αυτή η τοποθέτησή μου να δημοσιοποιηθεί και να κλείσει αμέσως το θέμα εδώ.
Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε αντιδικία με την πρώην σύζυγό μου.
Παρακαλώ όπως το παρόν να διαβασθεί αυτούσιο και όχι με περικοπές, και δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμώ καμία ραδιοφωνική και τηλεοπτική τοποθέτηση πάνω σε αυτό.
Αθήνα, 11/02/2019
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας



Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
Η νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τον Αλέξη Κούγια: «Μετά τα εννιάμερα τα ξαναλέμε»
-
Στην εντατική ο Αλέξης Κούγιας ‑ Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του
-
Εύη Βατίδου: Ποινική δίωξη για κακούργημα – Η δήλωση Κούγια για το τροχαίο
-
«Και βέβαια θα επιστρέψω. Δεν θα ήμουν Κούγιας αν άφηνα τη Ρούλα Πισπιρίγκου ανυπεράσπιστη»
-
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας να ζητήσει συγνώμη από όλα τα παιδιά με αναπηρία
-
Κούγιας σε Λιάγκα: «Έχεις τελειώσει τη Νομική βοϊδοσχολή»
-
Ο Αλέξης Κούγιας προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
-
Κούγιας κατά Λέοντα: Διάβασα τη δήλωση αυτής της… σφυρίδας
-
Αλέξης Κούγιας ‑ Πέτρος Κουσουλός: Απίστευτος καβγάς on air
-
Αλέξης Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη»
-
Όθων Παπαδόπουλος: Ο Κούγιας αγόρασε την υπόθεση Πισπιρίγκου, δεν του ανατέθηκε
-
Μαρούσι: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της
-
Κούγιας για Πισπιρίγκου: Η μεγαλύτερη δικαστική πλάνη
-
«Κλείσε το στόμα σου»: Αγριος καβγάς Αλέξη Κούγια και Γιώργου Λιάγκα on air – BINTEO
-
“Έκρηξη” Κούγια κατά Λιάγκα για την υπόθεση Πισπιρίγκου
-
«Δεν θα επιτρέψω αυτό το ξεφτιλίκι. Θα δείτε ανατροπές στην υπόθεση», δήλωσε ο Α. Κούγιας για τη Ρ. Πισπιρίγκου
-
Κούγιας για επίθεση με οξύ: «Του επιτέθηκε ενώ κοιμόταν»
-
Κρήτη επίθεση με καυστικό υγρό : Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου θύματος «Του έριξε ένα δίκιλο βάζο, ο αδερφός μου θα κάνει 25 χειρουργεία»
-
Επίθεση με καυστικό υγρό – Κούγιας: Η 38χρονη «έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία»
-
Αλέξης Κούγιας: Συγκλονίζει για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο γνωστός ποινικολόγος [βίντεο]
-
Κρήτη: «Με απείλησε, θόλωσα»- Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του καυστικού υγρού
-
Κούγιας ως δικηγόρος ενός εκ των δύο αστυνομικών για την υπόθεση βιασμού στο ΑΤ Ομόνοιας: «Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της»
-
Στο στόχαστρο του Κούγια είναι πάλι ο Παπαδόπουλος για την υπόθεση Πισπιρίγκου
-
Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Ποτέ δεν ανέλαβα κάποιον που δεν μπορούσα να τον υπερασπιστώ»
-
Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο μου συμπαραστάθηκες»
-
Αλέξης Κούγιας: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου
-
Ο Αλέξης Κούγιας είναι από σήμερα ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.
-
«Ήταν κακοποιητικός, δεν ενδιαφερόταν για το παιδί», λέει η πρώην σύζυγος του-«Τον προκάλεσαν», λέει ο δικηγόρος του
-
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω»
-
Κούγιας κατά Λύτρα για Δημήτρη Λιγνάδη: Ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι βέβαιο ότι έχει ελλιπείς ποινικές γνώσεις
Πρόσφατα Άρθρα
Ανακοινώθηκε ο νέος κατώτατος μισθός ‑ Τόσα θα παίρνουν από 1η Απριλίου οι Έλληνες
Ο Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” προσέφερε Μεσσηνιακά προϊόντα στο πρόεδρο της Ε.Ο.Π.
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Κορομηλά “Η Επανάσταση στην Καλαμάτα (Μάρτιος 1821) Το χρονικό”
Η Δημοκρατία του Προέδρου της Κοινότητας Καλαμάτας κ. Λύρα!
Με λαμπρότητα τιμήθηκε η 204η επέτειος της εξέγερσης και ορκωμοσίας των Ντρέδων
AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων
RSS Error: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
-
Ειδησεις απο Καλαματα14 ώρες πριν
Η Καλαμάτα γιόρτασε την 204η επέτειο από την απελευθέρωσή της
-
Κινηματογράφος8 ώρες πριν
Η Επανάσταση του 1821 στoν Μωριά: Προβολή του ντοκιμαντέρ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας
-
Πολιτικά14 ώρες πριν
Δημήτρης Φαββατάς για το 10ο Συνέδριο της ΟΣΥΑΠΕ
-
Πολιτικά14 ώρες πριν
Δήμητρα Λυμπεροπούλου: 25 Μαρτιου 2025 – 204 χρόνια μετά … 50 Χρόνια Δημοκρατίας
-
Ειδησεις απο Καλαματα14 ώρες πριν
«Η Μεσσηνία στους Χάρτες: Μια Χαρτογραφική Περιπλάνηση στον Χρόνο»
-
Ειδησεις απο Καλαματα14 ώρες πριν
Με πανηγυρική Δοξολογία η Έναρξη της Επανάστασης στην Καλαμάτα
-
Ειδήσεις απο Μεσσηνία7 ώρες πριν
Επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του οπλαρχηγού Δημητρίου Παπατσώνη τέλεσε στην Εύα ο Δήμος Μεσσήνης
-
Βιβλία6 ώρες πριν
Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Κορομηλά “Η Επανάσταση στην Καλαμάτα (Μάρτιος 1821) Το χρονικό”