Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Τελικό Σαντορίνη – Καλαμάτα 0 – 0: Δηλώσεις Αναστόπουλου

Ανέβηκε

στις

Τελικό Σαντορίνη - Καλαμάτα 0 - 0: Δηλώσεις Αναστόπουλου 1
Κοινοποιησέ το

https://www.navarinochallenge.com/

Με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στην βάση της η ομάδα της Καλαμάτας που ήρθε ισόπαλη 0-0 στην Νάξο κόντρα στην Σαντορίνη για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League.

Η τοπική μας ομάδα είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Μπορούσε όμως και να χάσει το ματς, καθώς στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μελανόλευκους» ήταν ο τερματοφύλακας Ταϊρη που έσωσε την ομάδα και της χάρισε παράλληλα τον έναν βαθμό.

Το πρώτο μέρος δεν διαθέτει δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους ναι μεν να έχουν την κατοχή αλλα΄να μην μπορούν να βρούν ανοικτούς διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου είχε κάποιες ευκαιρίες με Κέρι και Παυλίδη που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην. Η Καλαμάτα πίεσε πιο πολύ, σπουδαία ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η Σαντορίνη ήταν σωστή αμυντικά και από το 80′ ήταν αυτή που έλεγχε τον αγώνα και είχε τουλάχιστον τρεις καλές στιγμές.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό που μπορεί από την μία να χαρακτηριστεί θετικός μιας και είναι πρεμιέρα και παίζαμε εκτός έδρας, αλλά από την άλλη αφού θες να κάνεις πρωταθλητισμό τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα νικάς.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 3ο λεπτό καλό σουτ από τον Παυλίδη, η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Δερμιτζάκη.

Σέντρα του Ηλιόπουλου, κεφαλιά του Κέρι, έδιωξε ο αμυντικός Κουρέλλας, στο 14′ λεπτό της αναμέτρησης.

27′ Δειλά, δειλά οι γηπεδούχοι εισέρχονται στην άμυνα της Καλαμάτας. ο Σιμιτζής από το κέντρο έκανε την σέντρα, ο Ερρίκος κατέβασε την μπάλα με το χέρι.

30′ Απείλησε με παράλληλη σέντρα του Κουρέλλα που έδιωξε ο Μπακαγιόκο, η Σαντορίνη.

Στο 33′ σέντρα του Μαρκόφσκι, κεφαλιά του Παυλίδη, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 37′ πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι για τον Τσελεπίδη μετά από φάουλ στον Κανούλα.

Στο 43′ ωραία μπαλιά του Ζαχαρόπουλου, για τον Κωνσταντινόπουλο, που πήγε να κάνει την σέντρα στον Μαρκόφσκι αλλά είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Παντίδο.

52′ Ο Σημιτζής πήγε να κάνει την σέντρα, σε οργανωμένη αντεπίθεση της Σαντορίνης για τον Πολύζο, παρενέβη και έδιωξε ο Μπακαγιόκο.

Στο 63′ πρώτη επαφή της μπάλας ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Δερμιτζάκης, κλασσική ευκαιρία για την τοπική μας ομάδα.

Στο 66′ πάσα του Παυλίδη σε Μαρκόφσκι που έκανε το σουτ, η μπάλα άουτ.

Στο 76′ Μεγάλη ευκαιρία για την Σαντορίνη όταν ο Σκαθαρούδης βρέθηκε απέναντι στον Ταϊρη απο κεφαλιά πάσα του Κανούλα, αλλά ο τερμτοφάυλακας της Καλαμάτας αντέδρασε σωστά.

Στο 83′ μπαλιά του Νατσιόπουλου για τον ανενόχλητο Μπουσμπίμπα, βγήκε και έδιωξε έγκαιρα ο Δερμιτζάκης.

Στο 84′ ο Σκαθαρούδης απέφυγε τον Κωνσταντινόπουλο, έβγαλε την μπάλα για τον Λιουκούδη, πάλι σωτήρια ο Ταϊρη.

Καλό σουτ του Σουμπίνιο έξω από την περιοχή, στις καθυστερήσεις η μπάλα άουτ.

Σουτ του Μανάι, φοβερή απέκρουση από τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας, που σίγουρα έχει σώσει την τοπική μας ομάδα στον σημερινό αγώνα…

Κόκκινη κάρτα για τον Τσελεπίδη, με δέκα παίκτες η Καλαμάτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος (57′ Μπιρμπίλη), Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος, Ιβανίδης, Ντινιωτάκης (69′ Σκαθαρούδης), Σιμιτσής (82′ Μαλάι), Μηνάς (69′ Μπουντόπουλος), Κανούλας.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Ράντι, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Ζαχαρόπουλος (62′ Σουμπίνιο), Παπατόλιος, Παυλίδης (80′ Νατσιόπουλος), Κέρι (85′ Αλεξόπουλος), Μαρκόφσκι, Ηλιόπουλος (62′ Μπουσμπίμπα).

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Καραθανάσης, Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)
Κίτρινες: Τσελεπίδης
Κόκκινες: 90+2′ Τσελεπίδη

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ