Connect with us
Επιμελητηρίο

Ειδησεις απο Καλαματα

Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας

Ανέβηκε

στις

Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας 13
Κοινοποιησέ το

https://www.navarinochallenge.com/

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας διεθνής τερματοφύλακας, κρέμασε τα παπούτσια του και ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, την καλλιέργεια και την παραγωγή, με σεβασμό στην γη έχοντας όλες τις ευλογίες του Θεού.

Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας 14

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος έχει αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τα χρώματα της Καλαμάτας, της ΑΕΚ, του Εθνικού Πειραιώς, της βελγικής Λα Λουβιέρ, του  Άρη Θεσσαλονίκης, του Ακράτητου και της Καστοριάς ενώ έχει υπάρξει μέλος των εθνικών ομάδων Παίδων Νέων  και Ελπίδων, με την οποία έλαβε μέρος στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας 15

Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα έκανε στροφή στην καριέρα του, καλλιεργώντας με την οικογένεια του, τοπικά αγροτικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Τα καλλιεργεί με πολλή αγάπη και μεράκι και κάθε Τετάρτη και Σάββατο τον βλέπουμε στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας όπου εμπορεύεται τα προϊόντα του με τον κόσμο να ανταποκρίνεται ιδιαίτερα.

Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας 16

Η ενασχόληση με τη γη είναι είναι θέμα ζωής για τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο προσπαθώντας καθημερινά να ενημερώνεται για τους νέους τρόπους ποιοτικής παραγωγής μεταφέροντας την αγάπη του για τη γη στα προϊόντα.

Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας 17 Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας 18 Ο Λυμπερόπουλος από τα γήπεδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας 19

https://pralina.gr/spourgitissesamikafemauroeidis
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ