Πολιτικά
Περικλής Μαντάς: Άνθρακας ο θησαυρός, κ. Πολάκη – Γελάει όλη η Μεσσηνία

Ανέβηκε
2 έτη πρινστις
από
Kalamata Times
Υποσχέθηκα χθες στον κύριο Πολάκη “καθαρές κουβέντες” και όσο υιοθετεί τα όσα του τροφοδοτεί ο «κουκουλοφόρος» της Μεσσηνίας και τα δεκανίκια του, τόσο περισσότερο εκτίθεται. Άνθρακας ο θησαυρός, κ. Πολάκη. Γελάει όλη η Μεσσηνία με αυτά που γράφετε.
Και για να σας προστατεύσω:
Αλήθεια πρώτη: Την επιχειρηματική μου δραστηριότητα την ξεκίνησα από μικρή ηλικία. Όχι σε κάποια οικογενειακή επιχείρηση, ούτε με χρήματα από την οικογένειά μου. Και όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μου, αντιμετώπισα κι εγώ τα δεινά της οικονομικής κρίσης και τις συνέπειες των μνημονίων. Ας γνωρίζει ο κ. Πολάκης λοιπόν ότι το κύριο μέρος των οφειλών αυτών δημιουργήθηκε αρκετά πριν το 2019, κυρίως κατά την περίοδο της δικής του διακυβέρνησης όταν και κατέστησαν ληξιπρόθεσμες. Ήταν τότε που πολεμούσα όπως όλοι μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά, αλλά ο «δημοκράτης» και «προστάτης του λαού» κ. Πολάκης και το κόμμα του έκλειναν τις τράπεζες, διέλυαν την οικονομία και φόρτωναν σε όλους μας το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο.
Αλήθεια δεύτερη: Ποτέ δεν προσπάθησα να αποφύγω τις ευθύνες μου και πάντα κινήθηκα στο πλαίσιο των εργαλείων και των ευεργετικών νομοθετικών ρυθμίσεων προς τους οφειλέτες που προσέφερε κάθε φορά η πολιτεία. Ας γνωρίζουν όλοι λοιπόν ότι το συνολικό ποσό των οφειλών βρίσκεται σε διαδικασία ρύθμισης σύμφωνα με τον εξωδικαστικό νόμο και ότι τηρούνται όλες οι διαδικασίες. Επιπροσθέτως από τους έξι φακέλους που έχουν κατατεθεί στο εξωδικαστικό νόμο, έχουν οριστικοποιηθεί ήδη οι τρεις και αναμένεται η οριστικοποίηση και των υπολοίπων. Προφανώς ο Μεσσήνιος «κουκουλοφόρος» δεν μετέφερε αυτή την πληροφορία στον κ. Πολάκη.
Αλήθεια τρίτη: Πρώτα και πάνω απ’ όλα είμαι ένας φορολογούμενος πολίτης και ουδέποτε είχα κάποια ιδιαίτερη ή προνομιακή μεταχείριση από το κράτος λόγω της βουλευτικής μου ιδιότητας. Ακολούθησα ό,τι επιβάλει ο νόμος για αυτές τις περιπτώσεις, αποδεχόμενος τα βάρη, τις συνέπειες και τις προεκτάσεις τους όπως όλοι μας. Η δικαστική διαδικασία που εφαρμόστηκε είναι αυτή ακριβώς που ο νόμος προβλέπει, ενώ η αρμόδια ΔΟΥ έχει προβεί σε όλα τα μέτρα είσπραξης των οφειλών, όπως προβλέπεται για κάθε Έλληνα πολίτη. Προφανώς ούτε αυτή την πληροφορία μετέφερε στον κ. Πολάκη ο Μεσσήνιος «κουκουλοφόρος».
Στον πόλεμο που δέχομαι έχω να απαντήσω τα εξής:
Ο ήλιος της αλήθειας και της δικαιοσύνης ποτέ δεν θα σκεπαστεί από τη λάσπη του κ. Πολάκη και του πληροφοριοδότη «κουκουλοφόρου» της Μεσσηνίας.
Με την αξιοπρέπεια πάντα να με χαρακτηρίζει, μπήκα στην πολιτική φτωχός και τίμιος και θα παραμείνω φτωχός και τίμιος μέχρι τέλους. Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς μου θα υποβληθούν στα θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης. Όσες προσπάθειες και να κάνουν για να εμπλέξουν εμένα και την οικογένειά μου με ευφάνταστες υποθέσεις, αυτές πάνε στον βρόντο και οι εμπνευστές τους μαζί με τα δεκανίκια τους σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία θα κληθούν οι συκοφάντες μου να τεκμηριώσουν την αλήθεια των ισχυρισμών τους και να δώσουν λόγο για τις άδικες πράξεις που έχουν τελέσει σε βάρος μου.
Την πολιτική δε απάντηση θα την πάρει ο κ. Πολάκης σύντομα όπως του αξίζει από τον ελληνικό λαό, αφήνοντάς τον στη μιζέρια της τοξικότητας και στην αντιπολίτευση.
ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ τους Μεσσήνιους συμπατριώτες μου για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη.



Ενδιαφέρουσες Ειδήσεις
-
Περικλής Μαντάς για ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας: Ανοίγει πλέον ο ασκός του Αιόλου
-
Απάντηση Π. Μαντά σε ΠΕΜΕΤΕ: Δεν με φοβίζουν οι απειλές σας!
-
Π. Μαντάς για ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας: Απέναντι στα συμφέροντα – Στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού
-
Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει πλήρως ενεργό με την ίδια δικαστική ύλη
-
Περικλής Μαντάς: Καμία προστασία για την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας
-
Χρονοδιάγραμμα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας αρμοδιότητας υπουργείου Υποδομών
-
Π. Μαντάς για παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων: Κυριαρχικός κρατικός έλεγχος σε όλα τα ιδρύματα
-
Να διατεθεί ξανά αστυνομικό κλιμάκιο της ΟΠΚΕ ζητά ο Περικλής Μαντάς
-
Π. Μαντάς σε υπουργείο Υγείας: Να μετακινηθεί ογκολόγος της 6ης ΥΠΕ στο νοσοκομείο Καλαμάτας
-
Π. Μαντάς για επιστολική ψήφο: Εθνική κατάκτηση με ιστορική σημασία
-
Μαντάς σε Κικίλια για Μόνιμο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στο Πεταλίδι
-
ΟΕΒΕ Μεσσηνίας: Συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με τους Βουλευτές Μεσσηνίας κ. Χρυσομάλλη Μ. και κ. Μαντά Π.
-
ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι τέσσερις οι υποψήφιοι για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα
-
Η ανακοίνωση του Π. Μαντά μετά την ολοκλήρωση του εκλογικού αποτελέσματος
-
Περικλής Μαντάς: Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη
-
Επέστρεψε αμετανόητος ο Πολάκης – Συνεχίζει την επίθεση στους δημοσιογράφους
-
Η πρώτη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για την παραπομπή Πολάκη
-
Π. Μαντάς σε ΣΥΡΙΖΑ: “Όσο η χώρα γυρνά σελίδα, τόσο πιο τοξικό το κλίμα που δημιουργούν”
-
Oι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ Μ. Χρυσομάλλης και Π. Μαντάς θα πάνε στην κηδεία του τέως
-
Συνάντηση Π. Μαντά με πρόεδρο του ΕΚΑΒ για δημιουργία σταθμού ασθενοφόρων στην Κορώνη
-
Περικλής Μαντάς: «Σε τροχιά υλοποίησης τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Μεσσηνίας»
-
Απολογισμός της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Μεσσηνίας
-
Π. Μαντάς σε Σ. Πέτσα για νέο ειδικό νηπιαγωγείο και ειδικό δημοτικό Καλαμάτας
-
«Νοσ. Κυπαρισσίας: Μαντάς σε Πλεύρη για ένταξη στις άγονες περιοχές Α’ κατηγορίας – επιπλέον κίνητρα σε γιατρούς»
-
Περικλής Μαντάς: fast track έκδοση σύνταξης μέσα σε 90 ημέρες
-
Ο Π. Μαντάς ζητά ενίσχυση της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Καλαμάτας
-
Π. Μαντάς: 4,7 εκ. ευρώ για ενίσχυση των παραγωγών σταφίδας
-
Διαβεβαιώσεις Καραμανλή σε Μαντά για “Τσακώνα – Καλό Νερό”
-
Περικλής Μαντάς για οφειλές επαγγελματιών σε ΕΦΚΑ και ΚΕΑΟ
-
Π. Μαντάς: η κυβέρνηση δρομολογεί επιπλέον μέτρα 180 εκ. ευρώ αποκλειστικά για τους αγρότες
Πρόσφατα Άρθρα
Στην Καλαμάτα το 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς και η Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού
Στο ΚΑΠΗ Μεσσήνης: “Μελέτη Διατροφής και Υγείας του Ηλικιωμένου Πληθυσμού της Πελοποννήσου (ΔΙΑ.ΠΕΛ.Η.)
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των εργασιών στην 23ης Μαρτίου έως τη Μεγάλη Εβδομάδα
Η ΑΛΑΚ διοργανώνει την πρεμιέρα του Πανελληνίου Crosscar στην Τρίοδο
Εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Καλαμάτας
AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων
RSS Error: WP HTTP Error: Η διεύθυνση URL δεν είναι έγκυρη.