Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Gadgets

Για κάποιους, το να ζουν σε ένα γραφικό σπιτάκι στο δάσος είναι ένα άπιαστο όνειρο. Για άλλους, το να ζουν στον δρόμο είναι ο τρόπος που θέλουν να ζουν την ζωή τους.

Λακκούβες στους δρόμους, σπασμένα πεζοδρόμια, σκουπίδια και φθαρμένοι κάδοι, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, κατεστραμμένα παγκάκια σε πλατείες σαν χαλούν την καθημερινότητα; Θέλετε να ενημερώσετε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων για να τα φτιάξουν αλλά βαριέστε να μπείτε στη διαδικασία να ψάχνετε το αρμόδιο γραφείο;

Στην κατασκευή επεξεργαστών για τους Mac αναμένεται να στραφεί η Apple, αρχής γενομένης το 2020 όταν και θα αντικαταστήσει τα chips της Intel, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Bloomberg τη Δευτέρα, επικαλούμενο άτομα τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά το συγκεκριμένο θέμα.

Το Πάσχα πλησιάζει κι εσύ έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι αυτά που έχεις να κάνεις – από το φαγητό, μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού σου για να μπεις στο κλίμα.

Τώρα που έχουμε μπει επισήμως πλέον στην άνοιξη, έφτασε η στιγμή να συζητήσουμε ποια θα είναι τα αγαπημένα χρώματα που θα καθορίσουν τις τάσεις του εσωτερικού ντεκόρ για τους επόμενους μήνες του χρόνου. Το 2017 η χρωματική παλέτα κινούνταν γύρω από το τροπικό πράσινο – το οποίο ψηφίστηκε και χρώμα της χρονιάς- τα ουδέτερα, ζεστά χρώματα και τις εκλεπτυσμένες αποχρώσεις τους. Τα χρώματα τοίχου 2018 θα είναι αρκετά πιο γεμάτα και αισθητά πιο τολμηρά.

Σελίδα 1 από 83

 

roumpos2

paulidisHome1